Politica de anulare, rambursare și returnare

Anularea tranzactiei
Anularea tranzacției este posibilă până în maxim 4h de la efectuarea comenzii.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul dvs in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.


Rambursarea / restituirea tranzactiei

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Rambursarea se va efectua in maxim 5 zile lucrătoare de la recepționarea produselor returnate.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card. Suma rambursata va avea scazut taxele de transport aferente returului.

Conditii de returnare

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, scrindu-ne un mail la cristina.bujanca@principedeazahar.ro și magazin@principedeazahar.ro 

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. 
Expediati produsele la adresa Strada Industriilor nr.15 Cladire B, Chiajna - Ilfovfara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit). Produsul trebuie sa fie in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, exact ca in momentul vanzarii si sa nu prezinte sub nici o forma semne de folosire sau uzura. Nu se admit exceptii (de exemplu, ambalaje deteriorate, zgarieturi sau alte defecte fizice).

Pentru returnarea produselor comercializate de S.C.GBAK Solutions S.R.L ne puteti contacta telefonic la numarul +40 758 849 755  sau prin email la cristina.bujanca@principedeazahar.ro 

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Cumparatorul nu poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

a) cand cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile lucratoare, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei primirii coletului, respectiv datei primirii produsului;

b) cand se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit);

c) in conformitate cu art. 10 lit.c din O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. S.C.GBAK Solutions S.R.L isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid ca de exemplu vinul care este transportat in conditii de temperatura extrema – temperaturi de peste 30 grade Celsius sau de sub 3 grade Celsius.