Ce vă oferim

Cu o mare varietate de produse disponibile, opțiunile dvs. creative sunt interminabile. Alegeți dintre propunerile noastre sau creați împreună cu echipa noastră propriul dvs. cadou de marcă personalizat. Fiecare produs permite o mulțime de spațiu pentru a afișa mesajul personalizat, logo-ul companiei sau marca, numele destinatarilor și detaliile de premiere. Toate lucrările de artă sunt completate gratuit, cu revizii nelimitate incluse, asigurându-vă că sunteți satisfăcut 100% înainte de a continua la producție.


1. Garantăm originalitatea și calitatea produselor

Avem studii care dovedesc atât calitatea, cât și numărul mai mare de antioxidanți care se regăsesc în vinurile noastre, vinul de rodie are de 3 ori mai mulți antioxidanți decât orice vin roșu de pe piață.


2. Cumpărăturile online îți fac viața mai ușoară!

Nu e nevoie să mergi prin zeci de magazine, să vezi sute de produse puse la vânzare ca sa găsești cadoul WOW, vinul special sau produsele gourmet ce dau arome speciale. Poți comanda pe site și noi livrăm rapid la adresa destinație.


3. În maxim 48 de ore ai comanda livrată la adresa destinație

Prin curierii cu care colaborăm, UrgentCargus și SameDay, garantăm că în 48 de ore de la comanda fermă, ajung produsele comandate la adresa destinație. Te salvăm și când e vorba de un cadou urgent pentru care nu m-ai ai timp sau ai uitat să îl achiziționezi.

 

4. Pentru România, în exclusivitate, avem rezerve de vinuri Principe de Azahar, cu o vechime între 10 - 20 ani.

Vinul cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun!


5. Suntem importator unic pe România (Aetel Biotech S.R.L.) și distribuitor autorizat al mărcii Principe de Azahar (GBAK Solutions S.R.L.), iar produsele se comercializează cu plata tuturor taxelor și accizelor conform legii.


6. Prețul de livrare este 18 lei, indiferent de numărul de kg pe care le are coletul dvs.


7. Daca nu ai desfacut toate produsele, le poti returna în 14 zile. Produsele trebuie sa fie neconsumate, nedesfacute, apoi primesti banii inapoi.


8. Aducem produsele dorite de tine.

Vrei produse care nu sunt pe stoc, dar le-ai vazut în site-ul nostru de prezentare?

Trimite-ne un mail la magazin@principedeazahar.ro Facem totul posibil să le aducem în stoc.


Ne dorim să avem în continuare clienți mulțumiți, satisfăcuți de serviciile noastre și te asteptăm cu încredere pe site.