Cum cumpăr

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adaugă în coș. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Coșului de cumpărături, undeîaveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continuă cumpărăturile

Informații pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comandă. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completează o nouă adresă pentru plată si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comandă, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii și Condițiile practicate, apasati butonul Trimite comandă pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Alte metode de comandă

Puteți să faceți comanda și telefonic de Luni - Vineri 9:00 - 18:00, email la comenzi[@]principedeazahar.ro  sau prin intermediul paginii noastre de Facebook