Cadouri Valentine's Day

În această lună a iubirii, Februarie, încercăm să oferim un ajutor în transpunerea sentimentelor de iubire în cel mai frumos mod cu putință pe care noi îl cunoaștem. Descopera cadourile noastre Premium si personalizate de Valentine's Day si Dragobete. Am creat pentru voi 4 seturi pe care vi le prezentam si pe care le puteti achizitiona online.


Set cadou pentru EL - Love Story Valentines Day


Un cadou potrivit pentru EL format dintr-un vin savuros de rodie dulce si un tablou unic, personalizat in versuri.

Vinul nostru delicios de rodie este produs în Altea, regiunea Alicante, din Spania și are o vechime de 11 ani, de calitate superioară, plină de aromă și de antioxidanți. Procesul natural de fermentare a rodiei durează peste 3 ani de zile, pentru ca aciditatea, limpezimea și alcoolul vinului să fie de calitate Premium, un vin absolut minunat. Se trec prin 3 filtrări, iar metoda de extragere a vinului folosită este căderea gravitațională. Când cumpărați vin de rodii de la noi, îl primiți îmbuteliat într-o sticlă de cristal în trei straturi de calitate superioară italiană, pentru ca stabilitatea vinului să fie desăvârșită și siguranța la transport mărită. 

În colaborare cu o talentată tânără scriitoare, am ales un concept de tablou personalizat în versuri, pornind de la inițialele numelui, special pregătit pentru a fi oferit partenerului/ soțului/ iubitului.Fiecare text este original, creat special pentru cel căruia urmează să îi fie înmânat respectivul tablou, după o cât mai amănunțită discuție cu "complicele". Astfel, încercăm să înglobăm cât mai mult din pasiunile persoanei în cauză, să dăm o formă cât mai fidelă relației voastre, să surprindem un crâmpei de suflet, de amintire, să livrăm un cadou emoționant și absolut memorabil, pe care să îl privească cu drag o viață întreagă, de acum înainte.

Setul cadou conține:


Set cadou pentru EA - Sweet Premium Valentines Day


O femeie este romantica, ii place vinul, florile si bomboanele... Pentru ele doar cei mai bun, un cadou potrivit pentru EA - vin deosebit impreuna bomboane naturale de zahar, editie limitata.

Bomboanele va ajută să îndulciti natural, păstrând savoarea zahărului din trestie de zahăr. Astfel, se poate adauga bomboană de zahăr în ceai, lapte, cafelută și multe altele (un înlocuitor al zaharului rafinat ). Dar la fel de bine poate fi un inlocuit pentru desert si bomboanele din comertul clasic.

Setul este completat de un vin deosebit, un vin cu care să sărbătoriți povestea voastră de iubire, un vin al dragostei - un vin dulce savuros de rodie, pentru că rodia, în multe culturi orientale și asiatice, este celebrată ca un simbol al vieții, fertilității, iubirii și a căsniciei de durată. 

Setul cadou conține:

Cadoul perfect când vrei să îndulcești inima cuiva!