Otet din vin de piersică - complement gastronomic de calitate superioară, natural ce te ajută să obții gustul perfect. Rezervă 3 ani.
Comercializam doar Rezervele Casei Sendra Gonzalez.
Denumirea chimică și compoziție: Acid acetic din vin de piersică
Caracteristici fizice și de mărime:
- Se prezintă ca un lichid translucid, cu o aromă specială
- Aciditate 6 grade
- Fără aditivi, conservanți sau stabilizatori.
Recomandări:
- Se recomandă în salate, înghețată, legume și oriunde imaginația culinară vă poate duce. Îmbunătățește mai ales aroma mâncărurilor mediteraneene.
- Evitați expunerea la lumina soarelui
Volum: 20 cl, 200ml
Complement gastronomic - acetic natural de piersică fermentat elaborat și îmbuteliat de Bodegas Sendra Gonzales S.L. Altea, Alicante, Spania
Importat de S.C. Aetel Biotech S.R.L., România